Consultaties

Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek bekijken we jouw huidige eet- en leefgewoonten, dit is de basis voor jouw advies. We verdiepen ons in jouw vraag en verwachtingen, hieruit stellen we onze doelen op en bespreken we de mogelijkheden van jouw traject.

Bloeduitslagen of een verslag van de huisarts mag je tijdens het eerste gesprek meebrengen. Indien voedingsadvies gewenst is omwille van ziekte, is een verwijsbrief van de huisarts of specialist noodzakelijk. Het tarief voor een intakegesprek bedraagt 60 euro.

consultaties jolien herthogs

Opvolgingen

Wanneer we elkaar opnieuw zien evalueren we de voorbije periode. We bekijken waar jij jezelf goed bij voelde en hoe we jouw advies kunnen optimaliseren. De opvolgingen zijn steeds gepersonaliseerd en worden afgestemd op jouw noden. Ik ondersteun je graag in het behalen van deze doelen. Voor een opvolging betaal je 30 euro.

Omdat gedragsverandering geen ‘quick fix’ is maar een persoonlijk proces kan je naast de losse opvolgingen ook kiezen voor een traject.

Terugbetalingen

Omdat ik erkend diëtiste ben heb je recht op een gedeeltelijke terugbetaling van jouw mutualiteit. Daarnaast ben ik erkend diabeteseducator waardoor diabetespatiënten in het voor- of zorgtraject recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming.

Gelieve 24 uur op voorhand te verwittigen indien u verhinderd bent, laattijdige annulaties kunnen aangerekend worden.

Laten we samen aan je gezondheid werken

4 + 10 =