Mijn visie

Hallo! Ik ben Jolien, fijn dat je benieuwd bent naar mijn visie.

Ik vind het enorm belangrijk dat mijn adviezen afgestemd zijn op jouw persoonlijke levensstijl. Door structurele aanpassingen in jouw huidige eet- en leefpatroon help ik je naar een gezondere versie van jezelf. Wist je dat het 2 à 3 maanden duurt voor je een nieuwe gewoonte hebt aangeleerd? Gedurende heel dit traject sta ik als coach aan je zijde.

Anders dan de klassieke methode focus ik me naast het voedingsaspect ook op jouw mindset, zo bekom je een optimaal resultaat op lange termijn. Samen zoeken we naar de achterliggende factoren om inzicht te krijgen in jouw eetgedrag. We bepalen jouw persoonlijke triggers en werken aan een gezonde relatie met voeding. Heb jij jezelf strenge dieetregels opgelegd? Als diëtiste met anti-dieet visie help ik je om jouw vicieuze dieetcirkel te doorbreken.

Jolien Herthogs - mijn visie

“Een gezonde geest in een gezond lichaam, dat is waar we naar streven.”

Als diëtiste ben je nooit uitgeleerd. Om up-to-date te blijven en mijn adviezen op de meest recente onderzoeken te baseren volg ik dan ook regelmatig extra opleidingen.

“Ik geloof niet in hypes, wel in wetenschappelijk onderbouwd advies.”

Ik heb ervaring met zowel de begeleiding van medische problematieken als met verstoord eetgedrag. Je kan bij mij terecht voor:

^

gezonde en evenwichtige voeding

^

overgewicht en obesitas

^

diabetes

^

emotie eten

^

eetbuien

^

verstoord eetgedrag

^

voedingsbegeleiding bij burn-out

^

voedingsadvies bij recreatieve sport

^

voeding bij kinderen en jongeren

^

hart- en vaatziekten bv. hoge cholesterol

^

prikkelbaredarmsyndroom

^

...

Laten we samen aan je gezondheid werken

9 + 7 =