Insentials vitamine

Halen we voldoende vitamines uit onze voeding? Onze voeding is dé basis voor de opname van vitamines, laten we daar duidelijk over zijn. Helaas zie ik zowel bij mezelf als bij vrouwelijke cliënten vaak dezelfde tekorten.

Mijn persoonlijke tekorten

Enkele tekorten die ik ontdekte na mijn bloedonderzoek waren o.a. Foliumzuur, vitamine D en vitamine B12. Enerzijds omdat we van deze vitaminen vaak onvoldoende uit onze voeding kunnen halen, anderzijds omdat ik een chronische darmziekte heb waardoor mijn darmen voedingsstoffen onvoldoende kunnen opnemen.

Toen kwam de Insentials vitamine op mijn pad.

Ik werd aangetrokken door deze multivitamine door

  • de samenstelling;
  • de wetenschappelijke achtergrond;
  • en het unieke uitzicht van de vitamine.

 

Kortingscode onderaan het artikel.

De samenstelling de Insentials vitamine

De Insentials vitamine is een multivitamine die enkel nutriënten bevat die wij als vrouw écht nodig hebben, namelijk: Omega 3, Ijzer, Vitamine E, Vitamine K, Vitamine D, Foliumzuur, Biotin, Vitamine B12. Enkel de nodige ingrediënten, in optimale dossage en beschikbare vorm, voor een optimale opname in jouw lichaam. Geen onnodige vulstoffen etc. In tegenstelling tot de meeste andere multi’s die 20+ ingrediënten bevatten die laag gedoseerd zijn en die je genoeg uit de voeding haalt.

Het vrouwenlichaam heeft meer nodig. Meer betekent niet meer verschillende soorten vitamines in lage dosering maar de juiste vitamines in 100% dosering. Naar de essentie van je noden.

Verder in deze blog bespreek ik graag elk ingrediënt.

No compromise on quality – 100% validated by experts.


De wetenschappelijke achtergrond van insentials

De vitaminen werden gevalideerd door voedingswetenschapper & founder Amandine De Paepe. Bovendien worden ze in België geproduceerd.

100% wetenschappelijk – 0% bullshit

 

Het unieke uitzicht van de insentials vitamine

De 100% transparantie mag je letterlijk en figuurlijk nemen. Ze bevatten een unieke absorptie technologie. Je ziet de vitamines rondzweven in Omega 3 waardoor ze pas in de darm vrijkomen en de maag niet belasten. Omega 3 komt reeds vrij in de maag, de andere ingrediënten in de darmen. Bovendien bevat het supplement vitamine D, een vetoplosbare vitamine dat pas wordt opgenomen in combinatie met vetten (zoals Omega 3).

100% transparant – letterlijk en figuurlijk


insentials ingrediënten

Omega 3

Draagt o.a. bij tot een normale hersenontwikkeling, een normale werking van het hart en is goed voor ons zenuwstelsel.

Ijzer

Ijzer is belangrijk voor voldoende energie en tegen bloedarmoede. Vrouwen lopen meer risico op een tekort aan ijzer tijdens de menstruatie, tijdens de zwangerschap of als ze vegetarisch eten. 

Vitamine E

Vetoplosbare vitamine en sterk antioxidant. 

 

 

Vitamine K 

Heeft een positief effect op de gewrichten.

Vitamine D 

Draagt bij tot een gezond beendergestel en een gezond immuunsysteem. 

Foliumzuur

Of vitamine B9, is o.a. nodig voor een normale werking van het immuunsysteem en belangrijk tijdens borstvoeding/zwangerschap. 

 

 

 

 

Coenzyme Q10

Ook wel Biotin genoemd, is essentieel voor de energieproductie en een sterk antioxidant. Het percentage in het bloed neemt af met de leeftijd en als gevolg van de inname van statines. 

Vitamine B12

Belangrijk voor een gezond zenuwstelsel en voldoende energie. 

 

 

 

 

 

 

10% korting Insentials vitamine

Voeding blijft dus dé basis. Daarnaast kunnen we de vitaminen die we als vrouw tekort hebben gemakkelijk aanvullen met de Insentials vitamine. Wil je deze ook eens testen? Met de kortingscode ‘jolienherthogs’ ontvang je 10% korting op jouw bestelling. Klik hier voor de website. 

Dit artikel werd niet gesponsord.